Mobila

Fabrica Sokme produce mobilier (MFB și MDF) din 2000 și este unul dintre liderii în industria mobilei nu numai în Ucraina, ci și în țările CSI (Moldova, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan), precum și în Est și Vest Europa (Letonia, Lituania, România, Grecia, Slovacia, Ungaria).
În 2014, fabrica a început să furnizeze bunuri Germaniei și Austriei (grupul XXXLutz), precum și să producă mobilier pentru giganți precum JYSK și IKEA.
Furnizorii noștri sunt HETTICH, BLUM, GTV, HAFELE, KRONOSPAN, HRANIPEX și alții. Compania are peste 5000 mp facilități moderne de producție și peste 40.000 mp depozite.
Toate produsele din produsele noastre sunt certificate și au trecut examenul sanitar și igienic.
Producția de mobilă are loc pe echipamente germane și italiene de înaltă calitate (HOLZMA, HOMAG, BURKLE, ALTENDORF, BIESSE, MORBIDELLI, VITAP, SCM GROUP și altele)

Experienţă
Sokme a fost fondată în 2000. Start - 12 angajați și 4 tipuri de produse Astăzi există 600 de angajați și peste 100 de modele. Specialitățile noastre sunt fabricarea de mobilier, cercetarea cererii și introducerea celor mai noi tehnologii. Toate mobilierele prezentate în catalog sunt rezultatul muncii specialiștilor noștri sau al dezvoltării designerilor europeni.

Fapte
În fiecare an, peste 2 mii de piste părăsesc transportoarele producției noastre. Introducem noi serii de produse finite în producție trimestrial. Îmbunătățim lunar caracteristicile de calitate ale mobilierului și componentelor. În fiecare zi, peste o mie de cumpărători din Ucraina, Georgia, Kazahstan, Moldova, Letonia, Germania, Austria, Republica Cehă decid să cumpere produsele noastre. În fiecare oră, 20 de familii comandă bucătăriile noastre. Ambalăm 10 pachete de produse finite în fiecare minut.

Beneficii
În producția de mobilier, folosim doar PAL laminat (nu hârtie), care are un coeficient ridicat de abraziune și alte deteriorări mecanice. Margine. Folosim borduri din ABS și PVC (nu din hârtie), care garantează o durată lungă de viață și un aspect excelent. Fitinguri. Numai fitinguri de înaltă calitate: balamale 35 mii de deschideri; elemente de fixare, cravate și ghidaje numai din metal; colici conjunctive, numai lemn de esență tare. Toate produsele sunt fabricate folosind cele mai noi echipamente europene.