Mărfuri noi

 
Aspirator MPM MOD - 25
1 350 lei
Cumpăra
 
Microunda MPM MOP-20M Inox
1 399 lei
Cumpăra
 
Plita de masa MPM MKE-11
1 770 lei
Cumpăra
 
Ariston BLU 1 R 80 V
Volumul: 80 l
2 250 lei
Cumpăra

Reduceri

Casca Audio cu microfon Camex CX-609 MV
30 lei65 lei
Cumpăra
Mouse Camex CXM 7
30 lei60 lei
Cumpăra
EDO 32
599 lei1 100 lei
Cumpăra
Boiler electric Ariston Andris R 10 PL
Volumul: până la 50 l
1 499 lei
Cumpăra

Tehnica de uz casnic, electrocasnice mari si electrocasnice mici - magazine Camelia in Chisinau

Electrocasnice moderne includ tot felul de aparate destinate să asigure omului confortul necesar și o viață normală. Aceste aparate care ajută, creează, simplifică, economisesc, relaxează, informează și cresc buna dispoziție se găsesc practic în orice casă modernă. Însă tot ce este mai bun din ceea ce încă nu ai îți propune Camelia – internet magazin de electrocasnice din Moldova!

Chiar dacă nu intenționezi să achiziționezi electrocasnice, merită să arunci o privire la produsele expuse aici. Da, avem și produse pe care le propun alte magazine electrocasnice in Chisinau. Posibil să găsești la noi aceiași producători renumiți, aceeași calitate impecabilă, aceleași prețuri sau poate prețuri mai mici. La fel ca alte magazine electrocasnice in Chisinau, noi îți propunem să achiziționezi produsele on-line. S-ar părea că nu e nimic deosebit, însă…

La noi achiziționezi produse reale de la Casa de comerț Camelia – una dintre cele mai renumite din Moldova! Noi oferim, de peste 10 ani, posibilitatea de a cumpăra tehnica de uz casnic, în magazinele noastre de firmă. Ne poți vizita în orice moment, pentru a vedea produsele cu propriii ochi. Acum însă ai și posibilitatea de a cumpăra tehnica de uz casnic și on-line, fără să te abați de la treburile tale și fără să pierzi timp pentru deplasări. Apropo, dacă vorbim de asortiment, atunci depășim magazinul real! Și nu este niciun secret în asta – magazinul nostru de electrocasnice on-line are un spațiu comercial mult mai impunător.

Puține magazine de electrocasnice din Moldova se pot lăuda cu propriul centru de deservire, dotat cu toate cele necesare. Iar noi oferim un astfel de serviciu, și încă la cel mai înalt nivel! Calitatea produselor pe care le vei găsi în magazinul nostru on-line îți va permite să nu-ți faci griji că acestea s-ar putea defecta, iar garanția oferită de noi este o confirmare în acest sens! Cu toate acestea, suntem întotdeauna gata să soluționăm tot felul de defecțiuni tehnice, în caz că este necesar.

Unele magazine propun livrarea de electrocasnice mari si alte produse achiziționate. Însă doar în raza orașului Chișinău. Noi livrăm electrocasnice mari si alte produse procurate la noi în toată Moldova! În Chișinău procesul este ceva mai rapid, dar și în restul țării încercăm să nu pierdem din viteză! Indiferent de locul în care te afli, vei primi produsul achiziționat în cel mai scurt timp posibil.

Apropo, o să observi că magazinul nostru on-line propune electrocasnice mici si mari, de o calitate înaltă, dar cu reduceri considerabile! Da, avem deseori posibilitatea de a ne bucura cumpărătorii. Însă nu suntem gata să-ți spunem ce branduri populare de produse vor costa mâine mai ieftin în magazinul nostru. Nu îți putem garanta nici măcar că produsul tău preferat va mai fi aici în următoarele zile. Având în vedere raportul preț-calitate pe care îl propunem, unele produse se vând rapid chiar și fără reduceri. Dar reduceri vom avea oricum!

Navighează puțin printre secțiunile magazinului on-line Camelia, alege, decide și cumpără! Iar acele electrocasnice mici si mari care ți-au trezit interesul sunt practic pe drum! Cu transportul nostru, livrarea noastră, frumos și cu grijă, până la casa ta. De calitatea produselor noastre nici să nu te îndoiești, pentru că ești deservit de internet magazinul de electrocasnice al însăși Casei de comerț Camelia!